Idédugnaden 2016

 

Start er en studentorganisasjon for de som er interessert i innovasjon og nyskaping. Det vil si at vi prøver å skape aktiviteter knyttet til etablering av ny virksomhet og kommersialisering av forskning.

 

Innovasjon og nyskaping Innovasjon og nyskaping
Start UiO er en studentorganisasjon som jobber for at studenter ved UiO skal se at det er en reell mulighet å starte en egen bedrift. Går du rundt med en drøm å starte ditt eget firma eller har du allerde gjort det? Har du en god idé? Eller er du bare interessert i å lære mer om hvordan skrive forretningsplaner, få tak i kapital ved oppstart av firmaer og komme inn i nyskapermiljøet ved UiO?
Fremtid Fremtid
Start UiO arbeider for at flere studenter etter endt utdanning skal skape sin egen fremtid. Det å jobbe i en etablert bedrift er ikke den eneste muligheten som finnes. Noen velger å gå sine egne veier!
Start Norge Start Norge
Start UiO er et lokallag under paraplyorganisasjonen Start Oslo og Start Norge. Start Norge består i dag av 15 lokallag som befinner seg på flere større høyskoler og universiteter. Bare i Oslo er vi nå fire lokallag. I tillegg til Universitetet i Oslo er det lokallag på Høyskolen i Oslo, CK og på BI. Det er nasjonale samlinger to ganger i året, hvor det holdes spennende foredrag, work-shops og det hele avsluttes med en herlig fest.
Spennende prosjekter Spennende prosjekter
Et av årets mest spennende prosjekter i Start UiO er Venture Cup region Oslo. Venture Cup er Norges største forretningsplan konkurranse. Finalen ble i høst avholdt under Oslo Innovation Week, og vinnerne ble presentert på Rådhuset.
Starte sin egen virksomhet Starte sin egen virksomhet
Start UiO arrangerer flere spennende arrangementer hvor man lærer mer om hvordan det er å starte sin egen virksomhet. Vi har internkurs fordi vi selv vil være best på feltet, og har åpne foredrag og event’er der alle interesserte kan lære av mennesker med lang erfaring. Følg med på hva som skjer fremover.

 

Gå inn på www.startuio.no for mer info